Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΝΟΣΟΚΟΜΑ Η ΚΑΥΛΟΥ!

Σήμερα είχαμε στην παρέα μας μια καυλονοσοκόμα!!Εγώ κ η Μισέλ πάντα είχαμε ως φαντασίωση να γαμήσουμε κ να ''παίξουμε'' με μια νοσηλεύτρια!ντυμένη στα άσπρα,με κοντή άσπρη ρόμπα!!
Που να ξερε πόσο ''ρόμπα'' θα την κάνουμε το πουταναριό!!!βέβαια πριν την ντύσουμε την ''κρεμάσαμε'' στην πόρτα την καραπουτανάρα!!!θέλαμε να δούμε το στήσιμο της!!πως κουνάει κ προκαλεί με τα κωλομέρια της!!!ήταν προκλητικό το πουτανάκι!!δεν έβαζε κ γλώσσα μέσα της!!ήθελε γαμήσι κ πούτσο να νιώσει!!!πάρε τώρα την τάπα στο κώλο σου παλιοτσουλί κ βούλωστο κ η πορεία σου θα δείξει!!!


κ πολλές ξυλιές!!!τα ήθελε ο κώλος σου!!!κ ταπωμένη κ ξυλιές από τα τέσσερα χέρια μας αλλά κ από τα μαστίγια μας!!!έγινε ο κώλος σου ροζ!!!για αρχή αυτά!!!


την ντύσαμε,την περιποιηθήκαμε,πως αλλιώς θα μας έφτιαχνε???θέλαμε μια κανονική καυλονοσοκόμα να μας φροντίσει τα πόδια κ εμείς να ''φροντίσουμε'' την κωλοτρυπίδα της με τα στραπόν μας!!θα καλοπεράσεις πουτανάκι!!!χαχαχα!!



 Δεν της πάει αυτή η στολή??εμάς προσωπικά μας είχε φτιάξει τόσο πολύ που δεν προλαβαίναμε να την πιπώνουμε,να μπαίνουν κ να βγαίνουν τα χέρια μας ανελέητα μέσα στην γαμημένη κωλάρα της!!!




εδώ είπαμε να σε ''πάρουμε'' εις διπλούν μωρή γαμημένη!!κ με τα δυο μας χέρια!!από δυο δάχτυλα η κάθε μια μας!!!σουρωτίρι είσαι γαμώ τα γαμήσια που έχεις φάει!!!βάλε κ τα δικά μας!!θα κάνεις μέρες να περπατήσεις κανονικά!!θα πονάς μωρή καριόλα κ θα ξέρεις το γιατί!!το γιατί είμαστε ΕΜΕΙΣ!!!



τα μουγκριτά σου μωρή από την καύλα που ένιωθες στην κωλάρα σου τρυπούσαν κ τους τοίχους!!γι αυτό τώρα θα σε ταλαιπωρήσουμε!!!



δέσιμο στ αρχίδια κ τράβηγμα μέχρι δακρύων!!μέχρι να ακούσουμε έλεος!!!καυλοπαιχνιδάκι!!διαγωνισμός ποια θα σε κάνει να ουρλιάξεις περισσότερο παλιοπούτανε!!!




εδώ σε ετοιμάζουμε ξέρεις για τι ε????να σκιστεί η καυλοκωλάρα σου με τα μεγαλύτερα στραπόν μας!!!σαν εκείνες τις φτηνές πουτάνες μωρή παρακαλούσες να στα χώσουμε κ τα δυο στραπόν μαζί!!!!




μετά το δέκατο ''έλεος'' αποφασίσαμε να σε παρατήσουμε έτσι ξεσκισμένη που σε κάναμε!!
κ για το τελείωμα,έτσι για να βάλουμε μια χρωματιστή πινελιά στο τέλος της ψυχαγωγικής ημέρας που περάσαμε μαζί σου είπαμε να δείξουμε κ την καλλιτεχνική πλευρά μας!!!



εμείς το ξέρουμε ότι τον ''παίρνεις''...απλά θέλουμε να το ξέρουν ΟΛΟΙ!!!!