Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ

Την ώρα που είχαμε έναν σκλάβο σπίτι μας,μας επισκέφθηκε μια φίλη..κ ήθελε ''παιχνιδάκια'' πονηρά..κ εμείς φυσικά σκεφτήκαμε ποιον άλλον??? τον σκλάβο μας!!να σας την συστήσουμε κ σε σας??δεν είναι μια ''κούκλα'' η φίλη μας???



μην σε αφήσουμε παραπονούμενο!!κ να μας αποδείξεις κ λίγο τον ανδρισμό σου!!αν υπάρχει!!!για να σε πάρουμε λίγο μάτι κ εμείς,να μας χαρίσεις λίγο γέλιο σαν καλό κ πιστό σκλαβάκι που είσαι!!γουστάρεις να στον ''πάρει'' στο στόμα της??πίπα θες ρε μαλάκα??


σε έφτιαξε βλέπουμε!!καύλωσε το παπάρι σου ε??αυτό έλειπε!να μην καύλωνες!έτοιμο μουνί σου φέραμε ρε για γαμήσι!!το μουνάκι της θα το αφήσεις αγάμητο ρε ξεφτιλισμένε??για να σε δούμε κ κει!!!



έχεις πλάκα όμως ρε!!μπράβο σου!!δίνεις θέαμα σήμερα στις Κυρίες σου!!αλλά δεν μας αρκεί αυτό!!επειδή είμαστε σεξοπορνοδιαστροφικές,θέλουμε να της πάρεις κ το κωλαράκι!!θες δε θες!!τελείωνε!!!


απ' ότι βλέπουμε μια χαρά σου έκατσε το γκομενάκι ε???πίπα,μουνάκι,κωλαράκι!!!γάμησες κ σήμερα παλιομαλάκα!!!ε ρε γλέντια!!!αυτά είναι!!μας έφτιαξες τη μέρα μας!!κ μην χύσεις στο κωλαράκι της μη σε γαμήσουμε εμείς μετά!!!στις βυζάρες της θα τα βγάλεις τα παλιοχύσια σου!!!να δούμε την καύλα σου σε live!!!να μην χαρεί κ το καινούριο σου γκομενάκι???


πέρασες καύλα φαντάζομαι ε??δύο εμείς να σε παίρνουμε μάτι κ η άλλη σου άνοιξε πόδια κ στόμα!!!

Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

ΚΑΨΙΜΟ ΜΕ ΚΕΡΙΑ Κ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΜΕ ΟΥΡΟΛΑΓΝΕΙΑ

 Ζέστη κ σήμερα,ιδανική μέρα για λίγη ταλαιπωρία του σκλάβου μας!κάτω στο φλεγόμενο πάτωμα κ πάνω του λιωμένα κεριά..




πώς νιώθεις ρε την πλάτη σου??γουστάρεις?εμείς να δεις!!όσο υποφέρεις τόσο μας φτιάχνεις!!κ τις δυο μας!!δεν είναι καύλα να στα σβήνουμε με τις γόβες μας?ή με την ''βροχή'' μας??κ τα δυο θα τα γευθείς!!


λέμε να σε αφήσουμε για λίγο,να δούμε πόσο κ αν θα ζητήσεις έλεος!!εμείς θα πιούμε τον καφέ μας...κ εσύ εκεί μωρή γαμιόλα!!!στα πατώματα!!!να απολαύσουμε το θέαμα!!παλιογελοίε!!!


αλλά κ πάλι εδώ δεν ήρθες για ξάπλα ρε!!τί το πέρασες?ξενοδοχείο??ρίξε του πάλι του καραγκιόζη κεριά!!θέλω ατμόσφαιρα μωρό μου!!!



πώς νιώθεις στο δεύτερο γύρο???αντέχεις μωρή???μια χαρά σε βλέπουμε εμείς!!άλλωστε κ εσύ γουστάρεις να είσαι το ''παιχνιδάκι'' μας!!


για να σε δούμε τώρα!κουκλίτσα σκέτη!!!χαχαχα!!εκεί θα μείνεις,μόνο θα ανασαίνεις!!να ξεσκονίζεις κ με την ανάσα σου το πάτωμα!!!


καμμένος κ δεμένος!!έχεις κ θράσσος βλέπουμε εδώ!!κρυφοκοιτάς τις γόβες του μωρού μου ε???καυλώνει το μουνάκι σου???
αλλά επειδή έχουμε πιεί κ καφέ,κ πολλά νερά,ζέστη βλέπεις,χυμούς πολλούς,ήρθε κ η σειρά σου να πιείς ή να γευθείς τη δική μας καυτή ''βροχή''..φωτιά με φωτιά!!


πάρε να 'χεις!!!πάρτα!!!αυτή ειναι καυλοανακούφιση!!!παλιόσκυλο!!!κ μετά σαν καλό σκλαβάκι που είσαι θα τα καθαρίσεις,αυτό το γνωρίζεις σκλάβε ε???