Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ Κ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ ΜΑΖΙ....

 Μανταλάκια??για απλώστρα μας κάνεις θα έλεγα!!!απο τα ζαρωμένα ''μπαλάκια'' σου θα σε κρεμάσουμε ρε!!!τί?πονάς??αυτή είναι ΚΑΥΛΑ για εμάς!!ο πόνος σου,ευχαρίστησή μας!!!


θα σου στρίβουμε τα αρχίδια μέχρι να παρακαλάς για έλεος!!!τί καύλα!!!!όσο πιο πολύ φωνάζεις τόσο πιο πολύ θα στα στρίβουμε!!!καμία λύπηση καριολάκι!!!





έτσι λοιπόν αποφασίσαμε όντως να σε βγάλουμε έξω,στο μπαλκόνι μωρή ξεφτιλισμένη,να σε δούν,να δουν πόσο τελευταία είσαι!!κ φυσικά δεν θα μείνει ίχνος βρωμιάς στα πόδια μας!!θα κάνεις τη γλώσσα σου σφουγγαρίστρα αλλιώς θα σε βγάλω κ έξω στο δρόμο,να δουν τα χάλια σου κ να σε γελάει ο κόσμος!!!



μέσα στην ουρήθρα σου ρε μαλάκα θα βάλουμε το τακούνι!!εκεί να δω τον ανδρισμό σου...


αλλά επειδή δεν υπάρχει ίχνος ανδρισμού πάνω σου,πάρε μωρή τσουλάρα την σερβιέτα μας,να αισθανθείς κ εσύ λίγο γυναίκα!!παλιοπουτανάκι!!μέσα στα ρουθούνια σου θα την βάλουμε!!!


 πίπα κ τα δάχτυλα κ την σερβιέτα!!!μέχρι το λαρύγγι σου παλιοτσουλάρα του κερατά!





πουτανάκι??πως φαίνεται το μουνάκι σου με την σερβιέτα??χαχα!!έτσι!!στη φορέσαμε μωρή ξεφτίλω να νιώσεις κ εσύ πως έχεις μουνάκι!!έτσι θα πρέπει να κυκλοφορείς!!παλιοσερβιέτα!!!χαχα!!!







αυτό κάνει για εσένα,ένα κυλοτάκι!!φόρεσέ  το κ μπρός!!σπίτι σου!!παλιοτσουλάρα!!!

















Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ''ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ'' ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΛΑΒΟ ΜΑΣ!!

Σήμερα οι Κυρίες σου θα δεις τι καλές θα είναι μαζί σου...
επειδή κάποιες,κάποιες φορές λέμε,για αυτή τη μαλακία που έχεις ανάμεσα στα πόδια σου κ την κουβαλάς όπου κ αν είσαι,σαν μαλάκας που είσαι,είπαμε να δώσουμε λίγη χαρά σε σένα κ γέλιο για εμάς!!
τι σκέφτεσαι??ότι θα γαμήσεις???ναι ρε μαλάκα,σου έχουμε δυο καλά μουνιά για να ''χώσεις'' αυτή την παπαριά που κρύβεις στο παντελόνι σου!!

πως σου φαινεται η πρωτη τρυπα???




για να δούμε,αντέχεις την ώρα που ''γαμάς'' να σε πατάμε???ή θα σου πέσει η μαλακία???χαχαχαχαχαχαχα


τί νόμιζες ρε παλιομαλάκα? ότι θα γαμούσες μουνάκι??αφού μουνάκι είσαι από μόνος σου!!χαχαχα!!έδωσες γέλιο στις Κυρίες σου!!κοιτάξτε έναν ξεφτίλα που γαμάει ένα καρπούζι,μέχρι εκεί φτάνεις κ μπορείς ρε ανίκανε!!παλιοξεφτιλισμένε που θες κ τρύπα!!!φτου σου γαμημένε!!τουλάχιστο σε δροσίσαμε έ???δεν έχεις παράπονο νομίζω!!!




α!!έχουμε κ άλλη μια τρυπούλα για εσένα ανίκανε!!!εδώ??καλύτερο μουνί αυτό από το προηγούμενο???



αυτή είναι η αξία σου μωρή ξεφτιλισμένη!!μόνο για αυτές τις τρύπες είναι να το ''χώνεις'' το ζαρωμένο σου τσουτσουνάκι!!!φτου σου παλιογαμιόλα!!!