Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ

Την ώρα που είχαμε έναν σκλάβο σπίτι μας,μας επισκέφθηκε μια φίλη..κ ήθελε ''παιχνιδάκια'' πονηρά..κ εμείς φυσικά σκεφτήκαμε ποιον άλλον??? τον σκλάβο μας!!να σας την συστήσουμε κ σε σας??δεν είναι μια ''κούκλα'' η φίλη μας???



μην σε αφήσουμε παραπονούμενο!!κ να μας αποδείξεις κ λίγο τον ανδρισμό σου!!αν υπάρχει!!!για να σε πάρουμε λίγο μάτι κ εμείς,να μας χαρίσεις λίγο γέλιο σαν καλό κ πιστό σκλαβάκι που είσαι!!γουστάρεις να στον ''πάρει'' στο στόμα της??πίπα θες ρε μαλάκα??


σε έφτιαξε βλέπουμε!!καύλωσε το παπάρι σου ε??αυτό έλειπε!να μην καύλωνες!έτοιμο μουνί σου φέραμε ρε για γαμήσι!!το μουνάκι της θα το αφήσεις αγάμητο ρε ξεφτιλισμένε??για να σε δούμε κ κει!!!



έχεις πλάκα όμως ρε!!μπράβο σου!!δίνεις θέαμα σήμερα στις Κυρίες σου!!αλλά δεν μας αρκεί αυτό!!επειδή είμαστε σεξοπορνοδιαστροφικές,θέλουμε να της πάρεις κ το κωλαράκι!!θες δε θες!!τελείωνε!!!


απ' ότι βλέπουμε μια χαρά σου έκατσε το γκομενάκι ε???πίπα,μουνάκι,κωλαράκι!!!γάμησες κ σήμερα παλιομαλάκα!!!ε ρε γλέντια!!!αυτά είναι!!μας έφτιαξες τη μέρα μας!!κ μην χύσεις στο κωλαράκι της μη σε γαμήσουμε εμείς μετά!!!στις βυζάρες της θα τα βγάλεις τα παλιοχύσια σου!!!να δούμε την καύλα σου σε live!!!να μην χαρεί κ το καινούριο σου γκομενάκι???


πέρασες καύλα φαντάζομαι ε??δύο εμείς να σε παίρνουμε μάτι κ η άλλη σου άνοιξε πόδια κ στόμα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.